изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:25 EEST
БЮЛЕИН НА МВР    
Ред и сигурност

Бюлетин на МВР от 8 януари 2005



Благоевград. Двама младежи от Сандански са задържани след като измамили и ограбили гръцки гражданин. Около 13 часа вчера те предложили забавление на млад гръцки “мераклия”. Обещали му, че в дома, където ще го отведат ще го чака привлекателно момиче. 31-годишният гостенин на града се хванал на офертата и тръгнал с тях. С пристигането им в “любовната” квартира, обаче  посредниците го заплашили с пистолет и успели да отмъкнат от него двеста евро и сим-картата на мобилния му телефон. Радостта от лековерието на клиента им била кратка. Скоро  полицаи от РПУ-то в града установили и задържали  измамниците В.К./25 г./ и П.К./28г./ от курортния град. От единия от тя тях е иззет газов пистолет "ИЖ", сим картата, 80 лева и банкноти от по 50 евро са върнати на пострадалия.  Работата по случая продължава в РПУ-Сандански, където е образувана преписка по случая.

 

ПТП. 15-годишно момче загина, а негови приятели  са настанени в болница с различни контузии след злополука вчера на пътя  между петричките села Първомай и Кавраково. В късния следобед с четирима свои връстници в колата  неправоспособният  /16 г./ шофьор  от Първомай  подкарал “Опел Вектра” към близкото село.  Инцидентът станал около 17 часа. Поради неопитност и несъобразена скорост излишно самоувереният младеж не успял да вземе десен завой, автомобилът излетял вляво от пътя и се преобърнал многократно. На място е починало момче на 15 години, други трима негови спътници /на 15 и 16 години/ са в болницата в Петрич, а водачът останал невредим.  По случая е образувано следствено дело. 

 


Сходни връзки

БЮЛЕИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди