изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:50 EET
Арестуваха Орхан Мурад в Турция    
Любопитно

Ахмед Доган го обслужва лично



Орхан Мурад е бил арестуван в Турция веднага след новогодишните празници. Певецът е прекарал повече от три часа в полицията в Анталия на разпити от двама комисари. Причината за задържането на изпълнителя е, че е пребивавал в страната незаконно. Срокът на задграничния му паспорт изтекъл още на 1-ви декември, но никой не забелязал това. Дори и митничарите от двете страни на границата, които пропуснали изпълнителя съвсем редовно след коледните празници за новогодишните му участия в програмата на пет звездния хотел “Порто Белло”. Незрящият изпълнител е задържан на летището в Анталия при опит да напусне страната. “Аз като не виждам, вие кьорави ли сте, че ме пуснахте”, попитал риторично хит-мейкърът. Униформените се опитали да си го изкарат на съпругата му Шенай, че е трябвало тя да види, че е изтекъл срока, а тя им отвърнала, че “с какъвто се събереш, такъв ставаш”. Инцидентът все пак приключил без трагични последствия. Кралят на баладите подарил на комисарите по една касета от новия си албум на турски “Dunya guzeli”.

Орхан Мурад се похвали, че в луксозния хотел, в който пял е бил обслужван лично от Ахмед Доган. “Един от сервитьорите се казва точно така. Научил е, че е съименник на известен български политик и сам се представя на българските клиенти. Той като видя какви момичета имаше направо му се искаше да идва в България да живее”, сподели певецът, който бил в компанията на Силвия от “Риск печели, риск губи” и съпруга й.

Освен в Анталия Орхан Мурад използвал случая и да посети курортното селище Кемер, намиращо се на 60 км. Освен че посетили делфинариума и други забележителности, музикантът и нежната му половинка за първи път откъснали портокал от дърво в двора на един хотел. В България семейство Мурад се върнали с куп подаръци и дрехи за наследниците си Сузан и Александра.

 


Сходни връзки

Арестуваха Орхан Мурад в Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди