изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:46 EEST
Ракети от 15 клуба гостуват на "Изида" за турнира на 12-годишните    
СпортДобричкият клуб "Изида" ще бъде домакин на първия за Новата година републикански турнир по тенис на корт за момичета и момчета до 12-годишна възраст.

Добричкият клуб "Изида" ще бъде домакин на първия за Новата година републикански турнир по тенис на корт за момичета и момчета до 12-годишна възраст. Състезанието ще започне в сряда, а представители в него ще имат 15 клуба от цялата страна. До вчера заявки за участие в първенството бяха подали 43 ракети - 25 момичета и 18 момчета. Очакванията са днес, когато изтича срокът за записване, техният брой да нарасне. Радващо е, че и при момичетата, и при момчетата ще има по няколко състезатели, които са в челните десетки на републиканските ранглисти. А това предполага, че борбата за призовите места ще е много оспорвана. Надеждите на добричкия клуб за спечелване на отличия са свързани най-вече с Димитър Петров, Десислава Стоянова и Макси Вичева, които миналата година натрупаха доста опит в републикански и в международни турнири. Междувременно стана известно, че заемащата второ място в републиканската листа на момичетата Никол Христова от ТК "Малееви" /София/, която бе подала заявка за участие, ще пропусне турнира. Лично президентът на столичния клуб - Юлия Берберян, майка и треньорка на звездата на българския тенис Магдалена Малеева, се обадила  на организаторите на турнира, за да ги информира за заболяването на талантливата спортистка.
 


Сходни връзки

Ракети от 15 клуба гостуват на "Изида" за турнира на 12-годишните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди