изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:05 EET
Възпитаници на Жанета Георгиева се борят за място в националните отбори    
СпортДвама състезатели на спортен клуб "Добрич" - Анани Ташев и Айдън Яшар, ще се явят в края на януари на контролно състезание за влизане в националния отбор по вдигане на тежести за младежи.

Двама състезатели на спортен клуб "Добрич" - Анани Ташев и Айдън Яшар, ще се явят в края на януари на контролно състезание за влизане в националния отбор по вдигане на тежести за младежи. Анани ще доказва своите възможности в категория до 77 кг, а Айдън - при 69-килограмовите. Очакванията са нашите момчета, които в последните години спечелиха много златни медали от държавните първенства, да се представят успешно и през май да вдигат за България на световния шампионат в Корея. Междувременно научихме, че Митко Петров, който през 2004 г. стана републикански шампион в категория до 94 кг при мъжете, е получил специална задача от новия старши-треньор на мъжкия национален отбор Нено Терзийски - да постигне определен резултат в първия кръг на държавното първенство през март. Ако добричлията вдигне определената тежест, ще замине на лагер с мъжкия национален отбор, който се стяга за еврошампионата в София през април.
 


Сходни връзки

Възпитаници на Жанета Георгиева се борят за място в националните отбори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди