изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:15 EEST
Проблеми в Пирин    
СпортОстанах изумен, че капитанът на нашия тим Иван Стойчев ме нарече лъжец след заседанието на Арбитражната комисия на БФС, след като съм му давал няколко пъти пари на юнашко доверие!

Останах изумен, че капитанът на нашия тим Иван Стойчев ме нарече лъжец след заседанието на Арбитражната комисия на БФС, след като съм му давал няколко пъти пари на юнашко доверие! Така президентът на Пирин (Благоевград) Методи Калъмбов коментира изявленията на Стойчев в медиите, че шефът му е излъгал пред комисията и затова молбата му е отложена за 20-и януари. "Трябва да си голямо перде, за да наричаш лъжец човека, на когото си длъжник. Още когато бяхме в "Б" група, поканихме Стойчев в Пирин. Той искаше да отива в Австрия, но изигра един мач при нас, затова му дадох 10 000 лева. Като се върна в България, ми върна само 2 000 лева и с мое съгласие отиде в Родопа. Миналото лято Иван пак дойде в Благоевград и въпреки че старши треньорът Йордан Самоковлийски имаше съмнения, аз отново го взех в Пирин. За разлика от други играчи, които получиха малки суми, на известния като Доктора халф дадох 7 000 лева, а треньорът го направи капитан на отбора. Останах като ударен от гръм, че тъкмо Стойчев е подал молба до Арбитража, защото имам документи какво е получил от нас. Вярно, че някои суми не е взел, защото те са от глоби за картони, за неявяване и за участие в стачката есента, но Иван няма никакви основания да разчита на разтрогване на договора с Пирин" - сподели Калъмбов.
 


Сходни връзки

Проблеми в Пирин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди