изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:50 EEST
Катастрофира футболист на Добруджа    
СпортНовото попълнение на Добруджа Николай Кондов е претърпял катастрофа, съобщиха от пресслужбата на клуба. Инцидентът е станал по пътя Добрич - Варна, на връщане от тренировка.

Новото попълнение на Добруджа Николай Кондов е претърпял катастрофа, съобщиха от пресслужбата на клуба. Инцидентът е станал по пътя Добрич - Варна, на връщане от тренировка. 19-годишният футболист веднага бил откаран в болница, където било установено, че е получил мозъчно сътресение. Състоянието му е стабилно, но лекарите препоръчали двумесечна почивка. От отбора припомнят, че Кондов дойде в Добруджа под наем от Черно море, по настояване на треньора Валентин Пейчев. Инцидентът обаче ще принуди ръководството да търси друг играч на неговия пост.
"Известно успокоение за спортно-техническия щаб на Добруджа е възстановяването на нигериеца Илаго Окезе. На 20-годишния талант се разчита да води атаката на отбора през пролетта.
26 футболисти започнаха подготовка с Добруджа, но някои от тях ще отпаднат от състава преди подновяването на шампионата.
Тимът от Добрич не се e отказал да атакува промоция в елита, въпреки че завърши сезона на пето място. Оптимизмът идва от малката разлика, която разделя отборите. Добруджа изостава на 5 точки от лидера Спартак (Пл). В скоро време се чака играч от чужбина, но засега неговото име се пази в тайна" - съобщиха от пресслужбата на клуба.
 


Сходни връзки

Катастрофира футболист на Добруджа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди