изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:31 EEST
Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диас се сгодиха    
ЛюбопитноАктрисата Камерън Диас и идолът на тийнейджърките Джъстин Тимбърлейк са се сгодили на Нова година

  Спред британския таблоид “Сън” двамата са били видени миналата сряда (5 януари), да празнуват с приятели в Лос Анджелис по повод щастливото събитие.

Според “Сън” Диас е носела гордо годежния си пръстен, украсен с огромен диамант. Близък до младото семейство твърди: “Джъстин и Камерън са наистина много щастливи. Те бяха много време заедно по време на празниците и решиха, че е време да се сгодят”.

Според същия източник Джъстин е похарчил цяло състояние за годежния пръстен. Когато го видяла, Камерън останала захласната.

Камерън Диас (32) и почти десет години по-младият от нея Джъстин Тимбърлейк (23) са гаджета от около две години. Връзката им е една от най-обсъжданите в Холивуд.

Преди Джъстин имаше дълга и широкообсъждана връзка с поп принцесата Бритни Спиърс и звездата от Black Eyed Peas Фърги. Камерън пък е излизала с актьорите Джаред Лето и Мат Дилън.

В последните дни светът на шоубизнеса се разтърси от разбиващи новини. Холивудската двойка-мечта Дженифър Анистън и Брад Пит обявиха в събота, че се развеждат след 7-годишна връзка. Причина за раздялата най-вероятно е нежеланието на Дженифър да има бебе, въпреки желанието на съпруга й за наследник.

Друга версия за радялата е любовна афера между Брад Пит и Анджелина Джоли, избухнала по време на снимките на филма “Господин и г-жа Смит”, който излиза по кината в САЩ тази седмица.
 


Сходни връзки

Джъстин Тимбърлейк и Камерън Диас се сгодиха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди