изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:40 EEST
Селин Дион с нов албум    
Любопитно Канадската дива отново е преизпълнена с енергия и само няколко месеца, след като на пазара се появи лайв албума й “A New Day… Live in Las Vegas”, е готова да изненада приятно феновете и критиката с новия си проект “Miracle”, съобщава avtora.com.


Дискът, вдъхновен от майчинството й, е с изцяло ново звучене за певицата. Няколко изцяло нови парчета са записани специално за “Miracle”, в това число заглавната песен - “Sleep Tight”, както и “My Precious One”, “A Mother’s Prayer”, “Baby Close Your Eyes” и “Come to Me”. В албума са включени и познати изпълнения на канадката - “I Some Small Way”, “Brahms’ Lullaby” и кавъра по Луиз Армстронг “What A Wonderful World”.

Книгата е с фотографии на певицата, в опит да се изрази необяснимата, магическа връзка между майка и дете. Фотосесията е направени от прочулата се със снимане на новородени - Anne Geddes. Като бонус към диска има и специално DVD със снимки от видеото към заглавната песен от албума.
http://m.dir.bg/
 


Сходни връзки

Селин Дион с нов албум | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди