изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:24 EEST
Напускам парламента, за да няма конфликт на интереси, каза Диляна Грозданова    
ПолитикаСофия. Напускам парламентарната група на НДСВ и Народното събрание, защото започва съвсем открито предизборната кампания за предстоящите парламентарни избори.

Това каза пред Агенция “Фокус”председателят на предизборния щаб на Съюза на свободните демократи Диляна Грозданова. ССД и НДСВ няма да се явяват заедно на избори, така че за да няма конфликт на интереси, аз смятам, че е по-правилно и по-морално да напусна парламента, обясни Грозданова. Правя това, защото не искам да подменям вота на избирателите, а на моето място ще дойде следващият от пропорционалната листа на НДСВ. Оттук нататък ще се занимавам с подготовката на предизборната кампания на ССД. Предстоят много разговори за това в каква точно коалиция да участваме - по-широка или по-тясна, за която вече сме прокарали път след едногодишни разговори с БЗНС-НС и ВМРО, или частична - само с ВМРО, обясни Грозданова. Дай боже да се получи по-широка коалиция на десноцентристките партии, каза още председателят на предизборния щаб на ССД.
 


Сходни връзки

Напускам парламента, за да няма конфликт на интереси, каза Диляна Грозданова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди