изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-09-29 @ 18:03 EEST
БИЗНЕСЪТ В НЯКОЛКО РЕДА    
ИкономикаКОМИСИЯТА за финансов надзор (КФН) прие Указания за предоставяне на документи за издаване на одобрения, разрешения, потвърждения и периодично разкриване

на информация, предаде INSURANCE.BG . КФН одобри търгово предложение от „Сереол Холдинг" Б.В., Холандия, за закупуване на акции на „Калиакра" АД, гр. Добрич, от останалите акционери на дружеството чрез инвестиционен посредник „Райфайзенбанк" ЕАД. Предложената цена за една акция е 47.45 лв. 
ЗА ШЕСТИ пореден път България участва на туристическата борса в Холандия, съобщи dir.bg. От вчера до 16 януари 2005 г. в Утрехт, Холандия, се провежда международното туристическо изложение Vakantiebeurs. Агенцията по туризъм организира националното участие на България в Утрехт с информационен щанд на площ от 40 кв.м.
България  се представя за шести пореден път. Това участие цели привличане на холандски туроператори, които да включат България в своите каталози, както и иницииране на продажбите сред масовата публика.
На българския щанд тази година участват "Тера България", "Албена" АД, "Акрос Юръп", "Темпора Травел", "Астрал Холидейс", "Еврокулт" и Община Смолян.
ДОХОДНОСТТА в задължителните пенсионни фондове за двугодишния период от 1.01.2003 г. до 31.12.2004 г. е над обявеното от заместник-председателя на КФН минимално равнище в размер на 6,62 на сто за професионалните пенсионни фондове и 6.73 на сто за универсалните пенсионни фондове, информира INSURANCE.BG .
Нито един от фондовете не е надвишил границата над среднопретеглената доходност, при която в пенсионния фонд се заделя резерв за гарантиране на минималната доходност.
 


Сходни връзки

БИЗНЕСЪТ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди