изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:58 EEST
ИВО КИСКИНОВ И СТЕФАН СЛАВОВ ТРЕНИРАТ С "КАЛИАКРА"    
СпортАнтон Димитров ще облече екипа на "Марица" /Пловдив/. Първата контрола на Добруджа ще бъде на 19 януари


Отборът на "Калиакра" /Каварна/ започна подготовката си за новия сезон. Сред 22-мата играчи, които започнаха да тренират с третодивизионния тим, бяха Иво Кискинов и Стефан Славов, съобщи президентът на клуба Красимир Тодоров.
Клубният шеф сподели, че в момента каварненският тим изгражда своя гръбнак за "Б" група. Тази година вече е ясно, че "Дунав" /Русе/ ще бъде новия член на втора дивизия. Затова целта на "Калиакра" е призово класиране и догодина да гони промоция за "Б" група. Отборът има подкрепата и на общината - в лицето на кмета Цонко Цонев. През пролетта каварненци ще бъдат водени от новия селекционер Радостин Трифонов, който има зад гърба си мачове в Кипър и с фланелките на "Берое" и "Марек". На 5 февруари "Калиакра" ще отседне на десетдневен лагер в Сливен.
Бившият играч на "Добруджа" Антон Димитров започна тренировка с отбора на Марица /Пловдив/, научи НДТ. Стана известно, че първата контрола на възпитаниците на Валентин Пейчев от "Добруджа" ще бъде на 19 януари. Спаринг на "жълто-зелените" ще е третодивизионният "Девня". Тепърва ще се уточни къде ще се проведе контролата.
"Септември" /Тервел/ и "Орловец" /Победа/ започват следващата седмица своите занимания за новия сезон, а от 6-и януари играчите на "Черноморец" /Балчик/ тренират за пролетния дял. Те ще играят контрола с ЦСКА. НДТ
 


Сходни връзки

ИВО КИСКИНОВ И СТЕФАН СЛАВОВ ТРЕНИРАТ С "КАЛИАКРА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.95 секунди