изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:58 EEST
Суперконцерт ще събира средства за пострадалите в Азия    
По света Суперзвезди на шоубизнеса ще участват в серия благотворителни концерта през януари в полза на пострадалите от бедствието в Азия, съобщават агенциите.

Американската телевизия Ен Би Си обяви имената на известни музиканти и актьори, които ще се включат в "Концерт на надеждата", който  ще се излъчи на живо от Ен Би Си в събота, 15 януари. На сцената ще се появят Мадона, Шерил Кроу, Стиви Уондър, Мъруун Файф, Сара Маклахлан, Мери Джей Блайдж, Лени Кравиц, Джон Меър, Кени Чесни, Индиа Ари, Том Джоунс, Браян Уилсън, Кристина Агилера, Ерик Клептън и Глория Естефан.

Продуцентите на шоуто са осигурили и специалнито участие на Холи Бери, Ашър, Ума Търман, Мат Деймън, Катрин Зита-Джоунс, Майкъл Дъглас, Брус Уилис, Дани де Вито, Тим Робинс, Ерик Макормак и Шон Хейс.

Концертът, организиран в сътрудничество с Американския червен кръст, ще се излъчи и от дъщерните канали на Ен Би Си - Ю Ес Ей, "Браво", Сай-Фай, Ем Ес Ен Би Си, Си Ен Би Си, "Телемундо" и ПАКС.

Средствата, събрани от двучасовия бенефис, ще се предоставят на Американския червен кръст в подкрепа на възстановяването на районите в Южна Азия, опустошени от цунами в края на миналия месец.

Първоначално Ен Би Си беше отделила само един час за живото предаване, но огромният брой суперзвезди, които проявиха интерес към събитието, убеди продуцентите на канала да удължат шоуто с още 60 минути.

Концертът на Ен Би Си е едно от многото благотворителни мероприятия, които ще се състоят през този и следващия месец в подкрепа на пострадалите от цунами. Стинг е планирал концерт в Австралия през февруари. Сара Маклахлан ще участва с Аврил Лавин и "Беърнайкид лейдис" във концерта на "Клиър чанъл" във Ванкувър на 29 януари, а Ерик Клептън ще се включи в бенфиса на 22 януари в Кардиф, Великобритания.

В Австралия, където концертът на Ен Би Си няма да се предава, най-голямото благотворително шоу ще се казва Wave Aid и ще се състои на 29 януари. Сред по-известните музиканти и групи, потвърдили участие, са "Силвърчеър" и Ник Кейв. Солистът на "Миднайт ойл" Питър Гарет, който в момента е член на австралийския парламент, ще се завърне като фронтмен на групата специално за благотворителната акция. http://www.dnevnik.bg

 

 


Сходни връзки

Суперконцерт ще събира средства за пострадалите в Азия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди