изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:16 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 15 ЯНУАРИ    
Ред и сигурностБюлетин на МВР от 15 януари 2004 г.

София. Охранител на строителен обект в кв. “Княжево” бе нападнат и ограбен снощи към 22 часа. 55-годишният пазач се намирал във фургона на обекта, когато неколцина непознати го нападнали и заплашили с нож. Нападателите се оттеглили с ъглошлайф, ръчен циркуляр и електрическа дрелка. Случаят се разследва от Шесто РПУ.
Неизвестни крадци проникнали във фирмен магазин на ул. “Първа Българска армия” в столицата вчера след полунощ. Те се вмъкнали вътре с подправен или подбран ключ и изнесли метална каса с 900 лева и компютър с неустановена марка. Магазинът е свързан с частен СОТ, случаят се разследва от Второ РПУ.
Сливен. Верижна катастрофа стана вчера сутринта на пътя между Нова Загора и разклона за с. Караново. Микробус “Ивеко” със сливенска регистрация предприел изпреварване на микробус “Мерцедес” от Търговище. По време на маневрата се стигнало до сблъсък, при който шофьорът на сливенския бус Н.Н./ 45 г./ починал на място, а трима от пътниците в другия автомобил са пострадали и откарани в болница в Нова Загора, където им е оказана медицинска помощ. Случаят се разследва от РПУ- Нова Загора. 
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР ОТ 15 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди