изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:25 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2005 ГОДИНА    
КоледаХОРОСКОП ЗА 2005 ГОДИНА

 

Овен

 

Новата 2005 година ще ви посрещне със страшно много работа и ангажименти. Хубавото е, че ще бъдете енергични, заредени с желание за действие. Годината ще бъде изключително подходяща за пътувания от всякакъв характер. Това предвещава успехи, свързани обучение, с работния процес за всички творчески дейности, особено в сферата на интелектуалния труд, с отношенията с чужденци, чужди фирми. През цялата година ви предстоят динамични отношения с партньорите, било в личен план или делови. Годината е благоприятна за интимния и личен живот, но няма да може да се насладите както трябва на това приятно обстоятелство, тъй като доста събития и проблеми ще ви се струпат на главата. Ако не влизате в излишни конфликти, а използвате цялата енергия, която имате за конкретни практични неща, ще избегнете възможните негативи и ще натрупате само полезни дивиденти. В здравословен план не ви очакват изненади, като цяло ще сте стабилни и жизнени.

 

Tелец

Настъпващата година ще ви посрещне с голям прилив на творческа енергия. Започвате нови планове и проекти. В интимния живот ще цари оживление и нови преживявания. Внимавайте само в деловата сфера или по-точно с начина, по който ще решавате финансовите си въпроси. Ще видите хиляди начини, по които можете да реализирате вътрешните си желания относно кариерата си. Интимните отношения също ще станат по-динамични и свързани с реални събития и факти, а не само с романтични фантазии и флиртове. Положителните аспекти на Сатурн ще материализира вашите желания. Времето е изключително благоприятно за финансови игри и рисковани начинания. Сатурн ще ви подкрепи и стимулира да се справите със всички земни реалности. Много успешни и ползотворни нови служебни. В дома и семейството ви очаква приятна атмосфера, ще получите пълната подкрепа, от която се нуждаете.

 

Близнаци

 

Основните събития, които можете да очаквате са на първо място свързана с вашия дом и семейство. Ще се наложи да решавате много проблеми. Вероятно ви очаква ремонт. Другото, което можете да очаквате е свързано с професионалното ви развитие. Късметът обаче ще бъде с вас. Работата ще ви спори. На тези от вас, на които им предстои промяна в домашния интериор ще им е по-леко, тъй като това ще впрегне цялата звездна енергия в полезна работа. За другите ще е по-труден период. Въпреки това може да се каже, че за представителите на вашия зодиакален знак и особено работещите в интелектуалната област, може да се очаква една приятна творческа нагласа. За работещите в сферата на услугите, това ще им донесе нарастване на работата. Романтика, приятни преживявания, приключенски дух. Определено ще бъдете за завиждане. Очакват ви и много пътувания, успехи за всички работещи в сферата на търговията и рекламата.

 

Рак

 

В началото на годината ви очакват приятни изненади, свързани с дома и семейството. В първите десет дни е възможна нова материална придобивка. И изобщо 2005 г. като цяло благоприятства финансовите приходи. Голяма делова активност. Но ще се сблъскате с нелоялно отношение към вас. За съжаление, годината е неподходящ за пътувания от всякакъв характер. Ограничете ги до минимум. Внимателно предприемайте каквото и да е в интимен план. По принцип Слънцето и Марс трябва да донесат много нови контакти, сключване на благоприятни договори, набиране на нови клиенти, реализиране на отдавна започнати планове свързани с интелектуални проекти, издателска дейност, успешен завършек на всеки един процес на обучение и респективно вземане на изпити. В здравословен план няма да имате никакви проблеми.

 

Лъв

 

През тази година ще се впуснете изцяло в решаване на финансови проблеми. Амбициозни сте, позициите ви са силни, но няма да получите веднага това, което искате. Поемате твърде голям риск и може голяма част от плановете ви да не се осъществят. Проявете търпение и задръжте темпото. По принцип обичате вие да ръководите нещата и да разчитате само на себе си. Юпитер ще ви зарежда с енергия, с импулс за действие, размах, ще ви носи късмет и протекция във всяко едно начинание. Очаквайте приятни промени, но помнете, че хубавите работи стават бавно. За това не бъдете нетърпеливи. Късмета е с вас и това ще продължи доста време, така че максимално се възползвайте от тази ситуация. Все пак повечето успехи ще ги постигате сами, не разчитайте на чужда подкрепа. Здравето ви ще е цветущо.

 

Дева

 

Началото на 2005 година е най-успешното време за финансови придобивки. Непривично за вас поведение ще изненада околните. Повече от всеки друг път искате и можете да се наложите. Наясно сте с конфликтите, които ви очакват при тази линия на поведение и с готовност ще поемете този борбен път. Всеки, който ви е подценил, ще съжалява. И в дома и в работата ще наложите нови правила. Няма да е лесно. Но пък финансово ще сте добре. Много пътувания, много нови запознанства ще ви предложи годината. Не отказвайте нито една от изникналите пред вас възможности. Ще се наложи да направите доста разходи и това ще бъде извън вашия контрол, но не бива да ви притеснява нищо. Ще получите пълната подкрепа на семейството си и всички близки хора. Напрежението и многото новости ще ви по изнервят, но ще видите, че си заслужава. Имате късмет, който ще се появи при нужда. Ще имате нужда от силни преживявания и емоции и ще си ги създадете, жалко само че цялата тази енергия все пак няма да бъде хвърлена в интимната сфера. Онези от вас, очакващи повишение в службата, определено имат шанса да го получат, особено ако са родени в първата половина на знака Дева. В здравословен план трябва да бъдете внимателни. Не ви очакват особени проблеми, но вие държите да сте сигурни, че всичко е наред.

 

Везни

 

Като цяло ще сте в добро разположение на духа през цялата година. Ведри и комуникативни, както обикновено. Въпреки това, вашето поведение ще е агресивно и настъпателно - това определено не е типичния ви стил. Няма обаче да можете да реализирате нещата, които искате. Не се притеснявайте за това, не му е дошло времето още. Трябва ситуациите още малко да поузреят. През март резултатите, които гоните, ще са на лице. Ще направите и някои малки финансови разхищения - напълно във ваш стил. Това ще засили природната ви способност да вземате решения по най-трудния и дълъг начин. Сега е момента да реализирате отдавна замислени планове. Финансово ще имате необходимата подкрепа. В любовната сфера обаче, ви очакват неразбирателства и нелепи случайности, но не си правете прибързани изводи. Имайте доверие на личния си партньор и той ще ви се отплати десотократно за вашето отношение към него. В здравословен план всичко ще е наред.

 

Скорпион

 

През тази година ще сте агресивно настроени, настъпателни, и делови. Ще успеете да постигнете всичко, което искате, като реализирате отдавна замислени планове. Финансово ще имате необходимата подкрепа. В любовната сфера ви очакват много приятни изненади, но само ако бъдете напълно откровени и се отдадете напълно на връзката си. Ще успеете да наложите своя ритъм и на другите, както в работата си, така и в дома си. Вие ще диктувате положението и това определено ще ви хареса. В семейството обаче ви очаква неразбиране и липса на подкрепа. Но това няма да ви стресне, може да възникнат някои недоразумения с членове на семейството. Служебните успехи ще компенсират всичко.

 

 

Стрелец

 

В началото на новата година ще ви притесняват проблеми, свързани с приятелите. Няма да получите обещаното разбиране и протекции за реализиране на вашите планове. Трябва да изчакате по-добри времена, но имате възможност да развиете в благоприятна посока някои ваши стари връзки с чужбина или с чуждестранни фирми.

В професионален план ще се наложи да вложите цялата си енергия, но въпреки това ще се почувствате неудовлетворени и изморени от битката с бюрокрацията. Свикнали сами да постигате всичко сами, но сега ще е по-добре да се доверите на партньорите или на приятелите си.

Предстоят ви и известни финансови трудности, но те ще отминат още преди края на януари месец. Въпреки това ще се наложи да се ограничите в разходите си.

 

 

Козирог

 

В професионален план ще имате много динамична и ползотворна година, но резултатите от работата ви не ще станат видни веднага. Все пак късмета ще е с вас, и това, което ще трябва да направите е да изчакате търпеливо.

Вашите партньори ще ви подкрепят във всяко едно отношение, като това се отнася до брачните и бизнес отношения. В интимен план обаче положението не е никак розово. Може да настъпят някои неприятни за вас промени.

Очакват ви и доста промени в професионален план. Ще успеете да се справите, но това ще ви коства доста емоции и притеснения. Запазете спокойствие, всички предприети от вас действия ще са успешни и правилно насочени.

Очаквайте изненади от партньора си! Няма да можете да му откажете, а приятно прекараното време ще ви зареди с нови сили и идеи.

 

 

Водолей

 

Излишно ще си губите времето, в стремежа си да се справите с някои задължения в работата ви, при това така, че да направите впечатление на началството. Усилията ви определено ще срещнат съпротива както от страна на колегите ви, така и от страна на обстоятелствата.

В личен план може да имате обтягане на отношенията с партньора си, затова не очаквайте нищо романтично.

Ще се наложи да се заемете сериозно със служебните си задължения. Не позволявайте да ви натоварват с повече ангажименти отколкото сте в състояние да поемете, защото и без друго сте натоварени с твърде много работа. Бъдете внимателни при работа с документи или ценни книжа.

Ще имате финансови трудности, бъдете внимателни къде влагате или за какво използвате финансовите си ресурси.

 

 

Риби

 

Пред вас е една доста динамична година, наситена с приятни емоции и доста движение. Работата ще ви спори и сякаш върви сама, така ще имате достатъчно време за себе си и спокойно можете да се отдадете на емоциите и да потънете в личния си свят.

Всякакви пътувания ще бъдат от полза, затова не изпускайте нито една възможност, която ви се отдаде в това отношение.

Близък роднина или приятел ще ви поднесе приятна изненада, определено ще почувствате, колко хубаво е някой да те обича и да се грижи за теб.

Финансово ще сте в добро и стабилно положение, нещо, което отдавна не ви се е случвало. Това не означава да бъдете неразумни, харчете само за важни и необходими неща, а останалото спестете.

Здравето ви ще е добро, не ви очакват изненади в това отношение.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2005 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди