изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:44 EEST
Проектът за парк "Ехо" на обществено обсъждане    
Новини Балчик Инфо. Обществено обсъждане на идейния проект за градски парк "Ехо" в централната част на Балчик ще се проведе в края на месеца. Това каза за Балчик Инфо главният архитект Нелка Цанкова.На дискусията проектът, чиито автор е арх. Мирослав Бошнаков, ще бъде подробно представен и всички заинтересовани страни ще могат да споделят своите виждания.


От вчера скици и триизмерни компютърни графики, представящи бъдещия облик на парк "Ехо", са изложени на витрини в центъра на Балчик.
Проектът предвижда построяването на амфитеатър, мултифункционални спортни площадки, спортен център, панорамен бар, детски площадки и паркинг. Цялостната композиция се вписва в специфичния релеф на местността от сегашната алея "Ехо" до входа на яхтеното пристанище. Освен функционален, проектът ще има и укрепваща роля, защото райнът е свлачищен и до сега всякакво строителство там беше възпирано.
 


Сходни връзки

Проектът за парк "Ехо" на обществено обсъждане | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди