изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:51 EET
ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА БЪДЕМ ДОБРИ СТОПАНИ    
НовиниСкъпи съграждани,
За пореден път нашият град осъмна с 8 изпочупени осветителни тела по улица "Димитър Списаревски" и площад "Демокрация". Отново   сме свидетели на вандалски прояви, които доказват безотговорно и злонамерено отношение на наши съграждани.  
Ангажирахме се и Ви обещахме да положим всички усилия, за да живеем в светъл и уютен град и въпреки крайно недостатъчния финансов ресурс, в изключително кратки срокове осветихме 130 улици.  
Положителната промяна се забеляза от гражданите на Добрич и в същото време с огорчение наблюдаваме как постигнатото с много общ труд и средства се руши и унищожава.

Представям на Вашето внимание, че поставянето на едно осветително тяло с всички разходи по монтажа и поддръжката струва 70 лв., а от началото на нашия мандат от вандалски прояви Общината е претърпяла загуби на обща стойност 10 000 лв.
Тези пари са парите на хората на Добрич и аз призовавам общественото внимание да бъде насочено към опазване и съхранение на направеното, така както всеки се грижи и пази своя дом.
Бъдещето на един град зависи преди всичко от волята и решимостта на неговите жители да го съхранят, запазят и превърнат в привлекателно място за живот и аз съм убедена, че ще го постигнем тогава, когато се научим да бъдем добри стопани.

Детелина НИКОЛОВА,
кмет на Община град Добрич    

 


Сходни връзки

ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧИМ ДА БЪДЕМ ДОБРИ СТОПАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди