изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:45 EET
Светослав Недев все още тренира на облекчен режим    
СпортХандбалистите на "Добруджа" продължават подготовката си за пролетния дял от първенството на "А" група.

Хандбалистите на "Добруджа" продължават подготовката си за пролетния дял от първенството на "А" група. Под ръководството на президента на клуба Георги Андреев те тренират всяка вечер в зала "Русалка", като на облекчен режим е само юношеският национал Светослав Недев. Както вече писахме, той пропусна евроквалификациите на националния отбор поради травмата, която получи в началото на подготвителния период. В заниманията не участват състезателите на "Локомотив - Надин" /Варна/, които през есента играха с жълто-зелената фланелка като преотстъпени. От Г. Андреев научихме, че предстоят разговори с клубното ръководство на варненските "железничари" и че след 25 януари ще стане ясно дали Гино Богданов, Борислав Борисов, Димитър Пламенов, Димитър Ангелов и Христо Атанасов ще продължат да играят и през пролетта за добричкия клуб.
Първият пролетен кръг на хандбалното първенство е на 26 февруари, когато отборът на "Добруджа" ще приеме състава на Хасково.
 


Сходни връзки

Светослав Недев все още тренира на облекчен режим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди