изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:22 EEST
Четвъртите в света: Заставаме зад кандидатурата на Борислав Михайлов    
СпортСофия. “Заставаме твърдо зад кандидатурата на Борислав Михайлов. Той е най-добрият кандидат за президент на БФС”, това бе изтъкнато в обръщение на инициаторите за смяна на Иван Славков като президент.

То беше разпространено преди пресконференцията на 4-тите в света от САЩ’94 в х. “Хилтън”.
Обръщението на четвъртите в света е с оглед на състоянието на българския футбол и очакванията, които обществото свързва с представителите на т. н. златно поколение.
"Ние - Христо Стоичков, Йордан Лечков, Емил Костадинов, Любослав Пенев, Трифон Иванов, Наско Сираков, подкрепени от почти всички останали представители на четвъртите в света.
Заявяваме категорично, че излъченият от нас Борислав Михайлов ще се кандидатира за президент на съюза на предстоящия редовен конгрес на БФС. Капитанът на нашия отбор е най-добрият избор за най-високия пост във футболната управа и поради факта, че е вицепрезидент на БФС и заради обективните проблеми, възникнали около личността на Иван Славков.
Ние, представителите на четвъртите в света, обещаваме да дадем на българския футбол адекватно настояще и още по-добро бъдеще.
БФС като основен ръководен орган ще започне да излъчва отговорност, деловитост, прозрачност, откритост по всички въпроси.
Работата на изпълнителните звена ще бъде оптимизирана, ще се наложат твърди правила, които ще бъдат неотлъчно спазвани и изпълнявани”, е посочено в декларацията. Инициаторите се обявяват за ново отношение към проблемите на детско-юношеския футбол, и за открита широка дискусия за първенството и календара. Те настояват за гарантиране на минимум 6-годишен договор за националния селекционер.
Повече подробности четете на www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Четвъртите в света: Заставаме зад кандидатурата на Борислав Михайлов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди