изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:23 EET
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО    
НовиниНА ПРОВЕЛОТО се миналата седмица Общо събрание на ПФК "Добруджа" всички предложения на Община град Добрич и Общински съвет Добрич не са били приети, информира вчера зам.-кметът Иван Колев.

В РАМКИТЕ НА проведената съвместна акция на БЧК и Община град Добрич през миналата седмица бяха раздадени на деца от града 178 комплекта учебници от 2-ри до 4-ти клас, заяви зам.-кметът по образованието Ваня Балчева. Тя припомни още, че миналата година общината даде 10 хил. лв., с които осигури 278 комплекта учебници, а също така чрез проект в началото на 2004 г. са били осигурени учебници за 7 ЦДГ-та и 3 училища. "По този начин се попълва общинският фонд от учебници по новата програма, по която учат децата от първи до четвърти клас" - каза още В. Балчева.
МИНАЛАТА СЕДМИЦА във Варна е бил представен пилотен проект за регионално развитие на Североизточния район за планиране, съобщи зам.-кметът Галина Митева. Проектът се финансира по програма ФАР. "Звеното за изпълнение на проекта ще се ръководи от областна администрация Варна и по този начин се цели децентрализация на програма ФАР" - каза Г. Митева.
КМЕТЪТ на Община град Добрич Детелина Николова участва вчера и днес в заседание на УС на Националното сдружение на общините в Република България, което се провежда в София. В столицата тя ще проведе също срещи и в министерствата на финансите, на труда и социалната политика, на образованието и науката.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ НАКРАТКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди