изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:09 EEST
ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ ПОДЛЕЗЪТ НА ПАРКА    
НовиниПървоначалният пусков срок на реконструкцията на подлеза на парка в края на пешеходната зона бе края на 2004 г., информираха от общината. В хода на работата е възникнала необходимост от допълнителни дейности и по тази причина е сключен анекс с фирмата-изпълнител "ИСА" ООД, като крайният срок за изпълнение е удължен до края на февруари тази година.

Предвидените средства за реконструкция на подлеза са 141 520 лв. До момента са усвоени около 39 хил. лв. и предстои да се усвоят още около 2000 лв. от средствата, предвидени в основния договор, плюс още 25 800 лв. от допълнителния анекс.
До момента е завършена настилката в подлеза и е положена основата на минералната настилка. Поставени са хидроустойчиви плоскости на тавана. Изградени са 90 % от подпорните стени и са поставени стъпала на единия ръкав.
Предстои в северното крило да се поставят паната на парапетите. В самия ръкав ще се положи основният слой минерална мазилка, ще се монтира осветлението и ще се направи настилка на рампите.
 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА ФЕВРУАРИ ТРЯБВА ДА Е ГОТОВ ПОДЛЕЗЪТ НА ПАРКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди