изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:10 EEST
СТЕФАН ТРИФОНОВ ЗАМИНА ЗА ПЛОВДИВ    
СпортСъстезателят на каварненския тенис-клуб Стефан Трифонов тръгна вчера за Пловдив, за да вземе участие в започващия днес републикански турнир по тенис за момичета и момчета до 12-годишна възраст.

Състезателят на каварненския тенис-клуб Стефан Трифонов тръгна вчера за Пловдив, за да вземе участие в започващия днес републикански турнир по тенис за момичета и момчета до 12-годишна възраст. Миналата седмица възпитаникът на Тошко Добрев стигна до полуфинал на държавния турнир за купа "Изида". Тогава в драматичен мач той загуби от представителя на домакините Митко Петров, който по-късно триумфира като победител. Сега каварненецът отново се е прицелил в призовите места. След приключването на турнира Стефан ще остане в Пловдив, за да вземе участие в държавното първенство за момичета и момчета до 14-годишна възраст. Честта на каварненския клуб в този шампионат ще защитава и Гергана Георгиева.
 


Сходни връзки

СТЕФАН ТРИФОНОВ ЗАМИНА ЗА ПЛОВДИВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди