изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:45 EEST
38 ИДЕЙНИ ПРОЕКТА СА ПОСТЪПИЛИ    
Обществов електронната поща на областния управител Иван Иванов за определяне на нуждите на региона, въз основа на които ще се търси финансиране от предстоящата Грантова схема за безвъзмездна помощ.

Най-много проекти са предложени от неправителствени организации, следват общините и търговски дружества. Крайният срок за подаване на проектите бе 17 януари. В тях става въпрос основно за подобряване на инфраструктурата и инвестиции в производствения сектор. Идейните проекти се събираха по "Пилотна интегрирана схема за регионално развитие в Североизточен район за планиране, финансирана от програма ФАР" - Икономическо и социално сближаване 2003". Грантовата схема е предназначена за усвояване на нови проекти на ЕС. Общата стойност, чрез която ще се финансират проекти за оптимизиране на бизнес средата и производствения сектор, за развитието на човешките ресурси и инфраструктурата, е 5.47 милиона евро.
 


Сходни връзки

38 ИДЕЙНИ ПРОЕКТА СА ПОСТЪПИЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди