изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:08 EEST
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ЛОБИРА ЗА ГРАДА В МИНИСТЕРСТВА В СТОЛИЦАТА    
НовиниПо време на двудневното си посещение в София кметът на Община - град Добрич проведе няколко срещи в различни министерства, информираха от пресслужбата на общината. Д. Николова се е срещнала в Министерството на труда и социалната политика с подуправителя на фонд "Социално подпомагане" - г-жа Станка Иванова, като е депозирала искане за планиране на средства за функционирането на приюта за деца към църква "Света Троица".

Д. Николова  се е срещнала още със зам.-изпълнителния директор на Агенцията по заетостта. Целта на срещата е била да се отстояват интересите на общините относно програмата "От социални помощи към осигуряване на заетост" - с оглед окончателно одобряване на проекти, депозирани от общините, с цел подготовка на бюджет'2005, за да се заложат в бюджета на община град Добрич средства за съфинансиране на проектите. От пресслужбата на администрацията добавиха още, че се очаква допълнително одобряване на още проекти за допълнителни общественополезни дейности.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ ЛОБИРА ЗА ГРАДА В МИНИСТЕРСТВА В СТОЛИЦАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди