изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:26 EEST
ПРОДУКТИ НА "АЛВИНА" ЩЕ СЕ ИЗНАСЯТ В ЕВРОСЪЮЗА    
ИкономикаОбщо 13 са високоалкохолните напитки, които са получили одобрението на Европа, 2 от тях са със запазена марка "Алвина". На провелото се през декември специализирано изложение фирмата е спечелила сребърен медал за Каварненски мускат

В асортиментния лист на "Винпром Алвина" ООД - гр. Добрич, влизат много напитки. Гордост на производителите е фактът, че и двете от ракиите, които фирмата произважда - Добруджанска Мускатова ракия и Тервелска Кайсиева ракия, са запазени търговски марки и одобрени за износ на Европейския пазар,  измежду общо тринадесетте за цяла България. С почти шестдесетгодишна традиция "Винпром Алвина" ООД гр. Добрич е познат както в чужбина, така и в страната. Амбицията на собствениците на фирмата е не само да съхранят, продължат, но и да доразвият традициите на винопроизводството в този регион.
Добричкият Винпром е традиционен участник в международни изложения за вино и винопроизводство и е носител на много отличия. На провелото се последно през декември миналата година изложение "Винена завера" Каварненски мускат спечели сребърен медал.
В момента фирмата приключи с разработката на най-новия си продукт - Добруджанска дюлева ракия, чиято презентация ще бъде официално направена на "Винария'2005". Изложението ще се проведе от 16 до 20 февруари в Пловдив, като "Випром Алвина" ООД ще участва със свой щанд, разположен на площ от 100 квадрата.
 


Сходни връзки

ПРОДУКТИ НА "АЛВИНА" ЩЕ СЕ ИЗНАСЯТ В ЕВРОСЪЮЗА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди