изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:29 EEST
СЪСТОЯНИЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРАТА В ОБЩИНА КРУШАРИ    
Обществое обсъдено вчера на среща с областния управител Иван Иванов

Вчера в Крушари се е провела работна среща, в която са участвали областният управител Иван Иванов, кметът Господин Господинов, председателят на ОбС Зекерие Алиш, общински съветници и др. НДТ научи, че по време на срещата са разгледани проблеми, свързани с инфраструктурата в общината и по-конкретно - лошото състояние на третокласния път III-293. Областният управител е заявил, че общината ще получи финансиране за ремонт на пътя.
НДТ припомня, че кметът на община Крушари Г. Господинов изпрати писмо до министъра на регионалното развитие и благоустройството Валентин Церовски кметът на община Крушари Господин Господинов, в което настоява през тази пролет да се извърши рехабилитацията на посочения път.
По време на вчерашната среща областният управител се е ангажирал да намери средства от спонсори за закупуване на ново обзавеждане за помощното училище в село Добрин. Иван Иванов е разгледал и някои държавни имоти, които може да бъдат деактувани в общинска собственост или да бъдат предоставени са стопанисване на община Крушари.
 


Сходни връзки

СЪСТОЯНИЕТО НА ИНФРАСТРУКТУРАТА В ОБЩИНА КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди