изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:27 EEST
Любимите боти на Кейт Мос увеличават печалбите на онлайн магазин    
ЛюбопитноБритански онлайн магазин за мода, чийто девиз е “Облечете се като вашата любима звезда”, обяви покачване на продажбите си със 70% по време на коледните празници.


  Тези изключителни постижения се дължат основно на предлаганите кожени боти, които били предпочитаният модел на световноизвестната манекенка Кейт Мос.

Компанията ASOS, специализирана в изработването на евтини имитации на дрехите на известни личности като Гуинет Полтроу и Кайли Миноуг, завърши годината успешно за разлика от някои свои конкуренти като Marks & Spencer.

“Потниците с гол гръб и пайети, типично в стила на Джамелия, бяха голям хит”, коментира шефът на компанията Ник Робъртсън. “Ботите в стил Кейт Мос също се продаваха много добре”, добавя Робъртсън, чиято клиентела са предимно жените на възраст между 18 и 34 години.

За първите девет месеца на годината продажбите на сайта www.asos.com са скочили със 71%, а оборотът през януари се очаква да нарасне двойно в сравнение с януари миналата година.

Анализатор към Seymour Pierce коментира по повод резултатите, че ASOS за момента се представя доста добре. От своя страна, Робъртсън сподели общите амбиции на компанията, а те са тя да стане колкото се може по-силна и да увеличи още повече пазарния си дял. http://tialoto.bg
 


Сходни връзки

Любимите боти на Кейт Мос увеличават печалбите на онлайн магазин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди