изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:33 EEST
ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ГРАДСКИ ПАРК "ЕХО"    
НовиниОб­ще­с­т­ве­но об­съ­ж­да­не на пре­д­ва­ри­те­лен про­ект за гра­д­с­ки парк “Ехо” в Бал­чик ор­га­ни­зи­ра об­щин­с­ка ад­ми­ни­с­т­ра­ция на 27 яну­а­ри от 11.00 ча­са в Ху­до­же­с­т­ве­на­та га­ле­рия.

Ви­зу­а­ли­за­ци­я­та на про­е­к­та е из­ло­же­на на ви­т­ри­на­та на ка­фе “Ин­те­ли­гент” в центъра. Гра­ж­да­ни­те мо­гат да ос­та­вят мне­ни­я­та и пре­по­ръ­ки­те си там в спе­ци­ал­на те­т­ра­д­ка.

По про­е­к­та, чий­то ар­хи­тект е Ми­ро­с­лав Бо­ш­на­ков, се пре­д­ви­ж­да из­г­ра­ж­да­не­то на пло­щад “Ди­о­ни­со­по­лис”, ам­фи­те­а­тър, две спор­т­ни мул­ти­фун­к­ци­о­нал­ни иг­ри­ща, спор­тен цен­тър, па­но­ра­мен бар, де­т­с­ки пло­ща­д­ки, зо­на за от­дих, пар­кинг. Про­е­к­тът пре­д­с­та­вя и раз­ли­ч­ни­те ви­до­ве еле­мен­ти и на­с­тил­ки, ко­и­то мо­гат да бъ­дат из­по­л­з­ва­ни при из­г­ра­ж­да­не­то, ка­к­то и тран­с­пор­т­ни­те ко­му­ни­ка­ции и обо­со­бе­ните зе­ле­ни части. Иде­я­та на ар­хи­те­к­та за раз­ви­тие на пар­ко­во­то про­с­т­ран­с­т­во “Ехо” об­х­ва­ща але­я­та до би­в­шо­то ля­т­но ки­но и в по­со­ка към мо­ре­то, ка­то ре­а­ли­за­ци­я­та му ще има и ук­ре­пи­тел­на ро­ля на те­ре­на, кой­то е свла­чи­щен.  Ако про­е­к­тът бъ­де одо­б­рен, ще има ета­п­ност в из­пъл­не­ни­е­то, съ­о­б­ра­зе­но с фи­нан­си­ра­не­то, съ­о­б­щи­ха от об­щи­на­та.

 


Сходни връзки

ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПРОЕКТ ЗА ГРАДСКИ ПАРК "ЕХО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди