изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:59 EEST
В БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ДЕЦА ОТ КАВАРНА СЪБРАХА БЛИЗО 900 ЛВ.    
ОбществоПочти 900 лв. бяха събрани по време на благотворителната кампания, провела се в Каварна за подпомагане на пострадалите от катастрофалното земетресение в Югоизточна Азия, съобщи за НДТ пресаташето на морската община Мария Сотирова.

Средствата бяха преведени по сметката на БЧК.
Акцията бе по инициатива на децата от клуб "Екопулс" при ОУ "Й. Йовков" и бе подкрепена от ученическия парламент на СОУ "Ст. Караджа", клуб "Зелена слънчева пътека" при същото училище, БЧК, отдел "Образование, младежки дейности и спорт" към Община Каварна, НЧ "Съгласие" и кмета Цонко Цонев. Касички за парични дарения бяха поставени в училищата, центъра и различните институции. Кутия за помощи бе сложена и на съвместната българо-румънската сесия на общинските съвети на Каварна и Бабадаг, провела се на 18 януари. Благотворителната десетдневка завърши с концерт в четвъртък вечер с участието на ученици от местните училища и деца от детските градини, който премина при небивал интерес. Доказателство за това бе препълнената зала на НЧ "Съгласие".
 


Сходни връзки

В БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ ДЕЦА ОТ КАВАРНА СЪБРАХА БЛИЗО 900 ЛВ. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди