изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:43 EEST
Момиче от Добрич тръгва на турне с италианския тенор Патрик Салати    
Новини14-годишно момиче от Добрич получи покана за европейско турне заедно с италианския тенор Патрик Салати. Кремена Димитрова ще пее в Англия, Франция и Германия.

Успехите на младата певица започват още през 2000 година. Но, за световната сцена я открива Акилле Марини, президент на Световния музикален фестивал "Светът в музика", който се провежда в Италия.

Преди две години Кремена печели наградата за най-талантлив изпълнител на "Рай Дуе". Още помни как след нейните изпълнения осемхилядната публика се изправя на крака.

"Доста различна е публиката в Италия и публиката в България. В Италия ми се обръща малко по-голямо внимание, защото там се обръща доста по-голямо внимание на талантливите деца. Много малко хора вярват, че аз съм на 14 години. А тук в България, може би сме свикнали, имаме много талантливи деца и всички са свикнали на тези таланати", казва Кремена Димитрова.

А Кремена вече има зад гърба си един съвместен диск с Патрик Салати. Сега тръгва на европейско турне заедно с него.

"Мечтата ми започва малко по-малко да се осъществява, защото това ми е била мечтата да се занимавам с пеене. И съм доста щастлива и правя всичко с голям хъс, защото аз искам да постигна това и се радвам, че съумявам да го правя", споделя Кремена. http://www.btv.bg 
 


Сходни връзки

Момиче от Добрич тръгва на турне с италианския тенор Патрик Салати | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди