изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:05 EET
18 ракети ще представят "Изида" при 16-годишните    
СпортОт 30 януари до 2 февруари на закритите кортове на "Изида" ще се проведе републикански турнир за юноши и девойки до 16-годишна възраст.

От 30 януари до 2 февруари на закритите кортове на "Изида" ще се проведе републикански турнир за юноши и девойки до 16-годишна възраст. В сряда ще стане известен броят на участниците, но отсега можем да кажем, че в Добрич ще се съберат ракети от цялата страна. От щаба на добричкия клуб информираха, че схемите ще бъдат пълни и със сигурност ще има квалификации както при момичетата, така и при момчетата. Масово в състезанието ще участват възпитаниците на "Изида". От треньора Юри Дойчев научихме, че 18 ракети - 9 юноши и 9 девойки, ще защитават честта на домакините. Надеждите за отлично представяне се свързват най-вече с имената на Михаил Атанасов, Радмила Николова и Владислав Матеев, които миналата година направиха много силни състезания и доказаха, че са сред най- перспективните тенисисти у нас. Една от причините за големия брой състезатели, подали заявки за участие, е фактът, че на 2 февруари в Албена започва държавното първенство по тенис за тази възраст. Така че турнирът за купата на "Изида" ще бъде генерална репетиция за предстоящия шампионат.
 


Сходни връзки

18 ракети ще представят "Изида" при 16-годишните | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди