изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:12 EEST
Стефан Трифонов бе на крачка от влизане в основна схема    
СпортМалко не достигна на каварненеца Стефан Трифонов да влезе в основната схема на държавното първенство по тенис за юноши и девойки до 14-годишна възраст, което се провежда в Пловдив.

Малко не достигна на каварненеца Стефан Трифонов да влезе в основната схема на държавното първенство по тенис за юноши и девойки до 14-годишна възраст, което се провежда в Пловдив. В първия кръг от квалификациите той се наложи убедително с 9:2 гейма над Боян Дочев от ЦСКА. След това възпитаникът на Тошко Добрев победи с 9:4 Николай Кодинов от "Локомотив 98 " /Пловдив/. В решителния мач за влизане в основна схема Стефан срещна Александър Велев от ЦСКА. След изключително оспорвана игра той спечели първия сет с тайбрек, а в следващите два загуби драматично и напусна шампионата. Въпреки пропуснатия шанс да влезе в основната схема представителят на каварненския клуб не може да не бъде доволен от постигнатото в Пловдив. Ден преди началото на шампионата той спечели републиканския турнир по тенис за момчета до 12-годишна възраст, след като на финала разби с 6:4, 6:4 Пламен Авуски от "Локомоотив 98" /Пловдив/. А като се има предвид, че е само на 12 години, можем да кажем, че и двете победи в шампионата на 14-годишните са безспорен успех.
 


Сходни връзки

Стефан Трифонов бе на крачка от влизане в основна схема | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди