изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:24 EEST
Диян Стоянов вкара два за отбора на Валентин Ангелов    
СпортВ контролен мач, игран в петък, юношите старша възраст на "Добруджа" с треньор Валентин Ангелов се наложиха с 4:2 над състава на младшата възраст, воден от Красимир Коев.

В контролен мач, игран в петък, юношите старша възраст на "Добруджа" с треньор Валентин Ангелов се наложиха с 4:2 над състава на младшата възраст, воден от Красимир Коев. Момчетата на В. Ангелов откриха резултата с попадение на Андрей Иванов. След това съперникът им си отбеляза автогол, а малко по-късно Диян Стоянов се разписа за 3:0. Последваха силни минути за възпитаниците на Кр. Коев, които чрез голове на Милен Искренов и Петър Добрев доведоха резултата до 3:2 и върнаха интригата в мача. В края на срещата Диян Стоянов се разписа за втори път и оформи крайното 4:2 за старшата възраст. В мача не взеха участие Господин Господинов, Петър Кирилов  и Младен Димитров, които тренират с мъжкия състав на "Добруджа", както и контузеният Пламен Живков. Първият официален двубой за момчетата на В. Ангелов за пролетния полусезон е на 10 февруари, когато ще премерят сили с "Черно море" /Вн/. Три дни по-късно юношите младша възраст гостуват на "Ботев" /Нови пазар/ в мач от зоналното първенство - група "А".
 


Сходни връзки

Диян Стоянов вкара два за отбора на Валентин Ангелов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди