изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:21 EEST
Футболистите на "Албена' 97" се събират за първа тренировка    
СпортОтборът на "Албена' 97" ще се събере днес в 15.00 ч. на стадиона в Оброчище, за да започне подготовката си за пролетния дял от първенството на Североизточната "В" футболна група.

Отборът на "Албена' 97" ще се събере днес в 15.00 ч. на стадиона в Оброчище, за да започне подготовката си за пролетния дял от първенството на Североизточната "В" футболна група. Треньорът на третодивизионния тим Васил Великов очаква на първото занимание да се явят около 15 състезатели. Сред тях няма да са Стефан Коев и Ивайло Радев, които бяха привлечени в състава на "Добруджа" и през пролетта ще играят с "жълто-зеления" екип в първенството на "Б" група. В. Великов сподели, че отборът ще бъде подсилен от няколко млади футболисти, възпитаници на детско-юношеската школа на "Добруджа". Целта е новопривлечените да трупат опит и самочувствие в първенството на трета дивизия. Техните изяви ще бъдат следени от треньорския екип на добруджанци и тези, които се представят най-добре, ще получат шанс да играят  за добричкия клуб.  

 

 


Сходни връзки

Футболистите на "Албена' 97" се събират за първа тренировка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди