изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:20 EEST
Щафетата на Мизия блъсна квартета на "Добруджа - Сити експрес"    
СпортЗлополучно завърши Държавното първенство по лека атлетика за състезателите на "Добруджа - Сити експрес". В дисциплината 4 по 200 м при щафетите, състезател от тима на Мизия е блъснал добричкия бегач.

Злополучно завърши Държавното първенство по лека атлетика за състезателите на "Добруджа - Сити експрес". В дисциплината 4 по 200 м при щафетите, състезател от тима на Мизия е блъснал добричкия бегач. Инцидентът е станал между лекоатлетите на четвъртите постове. 50 м преди финала за добричкия тим е бягал Иван Манов. Той се е движил втори в серията и вече е виждал как класира своите за финалната осмица, когато състезател от четворката на Мизия го е блъснал. Веднага се е наложило намесата на екипа за медицинската помощ, а Манов е получил множество охлузни рани. Най-добре на първенството в зала за юноши младша възраст се е представил Тихомир Лазаров. Той е влязъл във финала на 60 м и се е класирал на осмо място с време 7,57 сек. В скока на дължина той е заел шеста позиция с 6,10 м. Това е негово лично постижение, а резултатът е изключително ценен, след като през последните шест години във финала на тази дисциплина е нямало класирал се юноша от Добрич. Младен Матеев е останал десети на 60 м, а на 200 м е постигнал 25 секунди, които са далеч от неговото най-добро време. Дебютантът Георги Георгиев е записал силно представяне, постигайки 7,87 сек. на 60 м и 5,25 м в скока на дължина. На 200 м той е спрял хронометрите на 25,89 сек. При девойките Гергана Върбанова е постигнала лични резултати в дисциплините, в които е участвала. 10 см не са й достигнали в коронната й дисциплина скок на дължина, за да спори на финала. Останала е 14-а. На 200 м постигнала 28,81 сек, а на 60 м - 8,81 сек. "Можехме и по-добре да се представим. Съжалявам за инцидента в щафетното бягане, защото там показахме, че имаме потенциал", заяви треньорът Милен Петров.    

 

 


Сходни връзки

Щафетата на Мизия блъсна квартета на "Добруджа - Сити експрес" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди