изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 22:24 EEST
Хокеистите се разминаха с третото място    
СпортВ София приключи държавното първенство по хокей за момчета до 16-годишна възраст. Възпитаниците на Дануша Ялъмова от "Добрич Бул '2002" прескочиха трудна предварителна група и достигнаха до срещата за трето-четвърто място.

В София приключи държавното първенство по хокей за момчета до 16-годишна възраст. Възпитаниците на Дануша Ялъмова от "Добрич Бул '2002" прескочиха трудна предварителна група и достигнаха до срещата за трето-четвърто място.
Нашите бяха поставени в една група с Локомотив /Сф/, Харманли и Варна. Макар и с година-две по-малки от всички участници в шампионата, добричките хокеисти бяха равностойни на своите противници. Добруджанци постигнаха победи на столичните "железничари" и моряците. Допуснаха минимално поражение с 4:3 от Харманли, което ги остави на второ място в предварителната група. Тази позиция обаче бе достатъчна за възпитаниците на Д. Ялъмова, за да се класират за финалната четворка.  В следващия етап на шампионата техен съперник бе лидерът в другата група - МГУ /София/. Тимът на "Добрич Бул '2002" инкасира загуба с 3:2 и по този начин бе пратен да спори в малкия финал за бронзовите медали. Там обаче ги чакаше старият познайник Харманли, който също записа поражение в полуфиналите. В двубоя за 3-4 място добричлии отново отстъпиха и така заеха четвъртото място на държавното първенство. И тази позиция обаче не е никак малка, а като се има предвид, че преди седмица 14-годишните станаха бронзови медалисти, то спокойно можем да кажем, че годината започва много добре за добричките хокеисти. През март са  първенствата в зала за 10 и 12-годишните, а през април зоналните шампионати, научи "ндт СТАДИОН".
 


Сходни връзки

Хокеистите се разминаха с третото място | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди