изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:17 EEST
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН    
НовиниИнформационен бюлетин на РДВР - Добрич, 24 януари

През изминалите две денонощия на територията на РДВР Добрич са регистрирани 10 произшествия.

            1. На 22.01.2005 г. в гр. Добрич неизвестно лице противозаконно е отнело лек автомобил марка “Сиат-Толедо” с рег.№ N206R, черен на цвят. Автомобила е бил паркиран в района на ул.”Вида Димитрова” в гр. Добрич.

            Издирва се от служители на първо РПУ Добрич, образувано е дознание.

            РДВР Добрич се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирвания автомобил да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в РДВР Добрич.

            2. На 23.01.2005 г. в първо РПУ Добрич е получен сигнал от жител на гр.Добрич за това, че около 04.00 ч. на същата дата в централната част на гр.Добрич е бил внезапно нападнат от неизвестни лица, които след като са му нанесли побой са му отнели яке и сребърен накит.

            По случая работят служители на 01 РПУ, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.

            Образувано е полицейско дознание.

            3. На 23.01.2005 г. в РПУ Каварна е постъпило съобщение за това, че неизвестно лице е влязло в частен дом в гр.Каварна и е извършило кражба на парична сума и златни накити на обща стойност около 1000 лв.

            По случая работят служители на РПУ Каварна, образувано е полицейско дознание.

           

На територията на РДВР са  регистрирани 2 ПТП  с  материални щети.

- за времето от 20-23.01.2005 г. от служители на полицията са установени петима водачи на МПС срещу които се работи в условията на бързи полицейски производства по чл.343 ал.1 и ал.2 от НК. Трима от водачите-19 годишен от гр.Добрич; 23 г. от с.Оброчище общ.Балчик и 27 годишен от гр.Добрич са седнали зад воланите на своите автомобили след употреба на алкохол над 1,2 промила. Техническите средства са отчели съответно 1,27;  1,71  и 2,01 промила.

Другите двама водачи на 18 г. от с.Дъбрава общ.Балчик и на 21 години от гр.Тервел  са управлявали автомобили без да притежават свидетелства за управление на МПС.

 

Поделенията на РЗ ПАБ      са участвали в гасенето на 3 пожара.

           

 


Сходни връзки

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди