изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:12 EEST
ГЕРГАНА МАКНЕВА ИГРА ФИНАЛ ЗА ВЛИЗАНЕ В ОСНОВНА СХЕМА    
СпортЧетири състезателки на "Изида" взеха участие в държавното първенство по тенис за девойки до 14-годишна възраст, което се провежда в Пловдив. Гергана Макнева постигна две победи в квалификациите и бе на крачка от влизане в основна схема.

Четири състезателки на "Изида" взеха участие в държавното първенство по тенис за девойки до 14-годишна възраст, което се провежда в Пловдив. Гергана Макнева постигна две победи в квалификациите и бе на крачка от влизане в основна схема. В третия си мач тя отстъпи на Росица Георгиева от "Локомотив 98" /Пловдив/ с 2:0 сета. Нейният треньор Юри Дойчев сподели, че е доволен от представянето й: "Задачата, която бях поставил на Гергана, бе да стигне до финал за влизане в основна схема. Тя я изпълни и затова съм доволен. Като се има предвид, че е за първа година в тази възрастова група, можем да очакваме, че успехите й предстоят. Останалите момичета на "Изида", които взеха участие в първенството, са едва 12-годишни. Те играха в Пловдив, за да трупат опит и да се обиграват. Също играха много добре, но от тях ще очакваме повече успехи в турнирите и първенствата на 12-годишните." Десислава Стоянова постигна победа в първия кръг на квалификациите, а след това отстъпи на Бистра Мощева от ЦСКА. Снежана Алексатдрова и Макси Вичева загубиха в първия кръг съответно от Петя Георгиева /"Локомотив 98/ и Кристина Георгиева /"Чайка", Варна/. Следващото състезание за нашите момичета е в края на месеца в Добрич, когато на кортовете на "Изида" ще се проведе държавен турнир за юноши и девойки до 16-годишна възраст.
 


Сходни връзки

ГЕРГАНА МАКНЕВА ИГРА ФИНАЛ ЗА ВЛИЗАНЕ В ОСНОВНА СХЕМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди