изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:57 EEST
КОНТРОЛАТА НА ДОБРИЧЛИИ Е В АЛБЕНА    
СпортМачът на Добруджа с Локомотив /София/ ще бъде в сряда от 14.30 часа. Контролата ще се проведе на стадиона в курорта Албена, информираха от щаба на "жълто-зелените".

Мачът на Добруджа с Локомотив /София/ ще бъде в сряда от 14.30 часа. Контролата ще се проведе на стадиона в курорта Албена, информираха от щаба на "жълто-зелените". От лекаря на тима Диян Петров разбрахме, че Симеон Симеонов  е напълно възстановен. От вчера наравно с останалите тренира и Господин Господинов. Пръв с контузията преди няколко дни се пребори Веселин Начев, който също води пълноценни тренировки. Ангел Кънчев е на инжекции и в близките дни ще се разбере още колко ще бъде извън терена. Най-сериозна е травмата на нигериеца Илаго Окезе. Той е бил пратен на специалист във Варна и до няколко дни и за него ще има яснота кога ще се включи в заниманията.
Вчера възпитаниците на Валентин Пейчев са провели поредните си две занимания на стадион "Дружба", допълниха от канцеларията на добричкия тим.  
 


Сходни връзки

КОНТРОЛАТА НА ДОБРИЧЛИИ Е В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди