изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:05 EET
Секс скандал с Бил Козби    
ЛюбопитноПрочутият комик Бил Козби е забъркан в шокиращ скандал, след като неназована жена с канадско гражданство, го обвини че е правил секс с нея в къщата си близо до Филаделфия.

   Анонимната жена твърди, че Козби я срещнал в местен ресторант, след което я поканил в дома си.

Там тя се оплакала, че е под напражение и актьорът й дал хапчета, от които се почувствала замаяна. Жената признава, че не е съвсем сигурна какво се е случило след това през нощта, но си спомня, че Козби докосвал гърдите й и поставял ръката й на панталоните си.

В оплакването си пред полицията в Торонто, която се е обърнала за помощ към съответните власти във Филаделфия, жената твърди, че се е събудила към 4 часа сутринта полуразсъблечена и със свален сутиен.

Интересното е, че случката е станала миналият януари. Обвинителката на Козби обяснява, че не съобщила веднага, защото била загрижена за работата си в университета Темпъл във Филаделфия.

Адвокатът на Бил Козби съобщи, че клиентът му е невинен и засега не е повдигнато обвинение: "Обвиненията категорично са фалшиви". http://kino.dir.bg/
 


Сходни връзки

Секс скандал с Бил Козби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди