изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:32 EEST
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВРЪЩАТ ДОБРИЧ В ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ    
КоментариНовият собственик на БТК ни превърна в сателит на Варна, където въобще и не милеят за Добрич

Ако вчера ви се е наложило да ползвате услуги на телефон 144, то сте чули "Добре дошли в центъра за операторски услуги Варна". Не, няма грешка. Вие сте позвънили на телефон 144 в Добрич, пък той ви е казал, че звъните във Варна. Междувременно от наши читатели разбрахме, че и телефон 130 вече не е в Добрич, а отново във Варна. Потърсихме за коментар местното подразделение на телекома, но оттам ни заявиха, че те нямат право да дават информация. Такава се давала единствено и само от пресцентъра на компанията. В далечна София, която гледа на Добрич като на изоставено бившо румънско градче. Попитахме във въпросния пресцентър защо са закрити двата телефонни поста? Какво ще е качеството на услугите, които предоставя компанията чрез телефоните 144 и 130, след като от Варна ще ни обслужват в Добрич и тези разговори като междуградски ли ще се таксуват за абонатите? От софийския пресцентър на телекома заявиха: "Телефоните с номера 144 и 130 не са закрити, само се обслужват от Варна с оглед политиката на компанията за подобряване/?/ на качеството на обслужване на абонатите на БТК. Абонатите ни от Добрич не бива да се притесняват и ще получат качествено обслужване /един друг път/, тъй като базата данни е единна. Таксуването при обаждане на тел. 130 е безплатно, а на 144 е на стойността на един селищен разговор, както и досега". От пресцентъра се опитаха също да ни уверят /обаче не им вярваме/, че сроковете за отстраняване на повреди ще са същите, както докато този телефон е работел в Добрич.
Имаме питанка обаче, какъв е смисълът абонат от Добрич да се обади във Варна /а защо не в САЩ/, че телефонът му не работи, а от Варна да се обадят на техника в /някакъв си/ Добрич, за да провери той каква му е повредата и да поиска разрешение от Варна /може би и материали/ да оправи абоната /ако все още е жив/. Пък и при такъв голям град като Варна, кога ще му дойде редът на добруджанския телефон в Добрич, че и в село Брестница или Захари Стояново /не е още в румънския телеком/?!
Самопроизвеждащите се управляващи ни насадиха в район за планиране с център Варна, пак те ни отнеха и единствената банка с централа извън София. Казват, че на път било и данъчното ни да вземат. Изобщо всячески  се опитват да ни прикрепят към Варна /след като ни излъгаха, че запазват самоуправлението на окръзите/, та едва ли не на картата на страната да сме като техен квартал от типа  на "Кайсиева градина" или "Владиславово" - защо не "Пшеничарово", "Сламово" или "Комбайнерско". Не е ли време да стане ясно, че Добрич ще умира за сметка на Варна и добруджанци да си стягат багажа за "византийско".
Засега все още Добричка област я има на картата на България, а ние лъжем децата си, че един друг ден, след влизане в Европейския съюз, това ще бъде една от най-богатите области на Европа /и сами не си вярваме/. Очевидно нашата област е определена да хрантути софиянци и преселници, защото си мълчим и търпим техните скудоумия. Защото с безропотното си търпение пълним хазната и им осигуряваме заплатите, за да могат те лятото да идват и да ни правят на маймуни тук  - в житницата на България.
Идват избори. Гласувай, народе добруджански, срещу себе си и псувай, докато ти щипят булката. 
 


Сходни връзки

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВРЪЩАТ ДОБРИЧ В ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВРЪЩАТ ДОБРИЧ В ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ
Автор: Anonymous да 2005-01-26 @ 14:08 EET
blagodaria na liubimiia mi vestnik za tazi hubava statiia vsi4ko tuk e taka dobre opisano mrusnite vizantiici ami su6to taka sofiia ne e bulgariia predlagam da se vdigame na bunt i da si vurnem avtonomnosta na po6tite
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВРЪЩАТ ДОБРИЧ В ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ
Автор: Anonymous да 2005-01-26 @ 15:57 EET
Bravo za statiqta !!!! Strahotni ste. Stiga sa ni ma4kali tezi Varnenci. Namiram gi za hora bez nikakvi cennosti i dostojnstva.
Oste vednaj: POZDRAVLENIA
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ПРЕВРЪЩАТ ДОБРИЧ В ГРАД СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ
Автор: Anonymous да 2005-01-27 @ 03:47 EET
vsi4ki vizantiizi na sapun!!!!!!!!!!11

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди