изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:22 EEST
ПРЕЗ МАРТ ЗАПОЧВА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА БУЛЕВАРДИТЕ    
Новини"Пътно строителство" АД е изпълнител на 3 от големите пътни артерии на Добрич

"Пътно строителство" АД е изпълнител на три от общо 4-те булеварда, които през тази година ще бъдат рехабилитирани с пари от облигационния заем, теглен от общината. "В момента тече подготовката и ако обстановката е благоприятна, до средата на февруари ще представим в общинска администрация проектите на трите обекта - бул. "25 септември", "3 март" и "Добруджа" - каза за НДТ шефът на "Пътно строителство" инж. Валентин Зеленченко. 56 450 кв.м ще бъдат ремонтирани от общата площ на бул. "25 септември" /в двете му части/, от бул. "Добруджа" са определени за рехабилитация 72 065 кв.м, а 20 150 кв.м ще бъде обновената площ на бул. "3 март".
Фирма "Пътно поддържане" през тази година трябва да извърши рехабилитацията на бул. "Русия" - 13 хил. кв.м и на ул. "Ген. Попов" - 11 700 кв.м. "Екострой" АД ще прави ремонт на 18 300 кв. м от ул. "Калиакра". За приключване на ремонтите на пътната настилка в града общината разполага с над 2 млн. евро от облигационния заем.
 


Сходни връзки

ПРЕЗ МАРТ ЗАПОЧВА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА БУЛЕВАРДИТЕ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ПРЕЗ МАРТ ЗАПОЧВА РЕХАБИЛИТАЦИЯТА НА БУЛЕВАРДИТЕ
Автор: Anonymous да 2005-01-27 @ 20:04 EET
Ако рехабилитацията на булевардите се направи както рехабилитацията на ул.Отец Паисий, по добре да не се започва. Вдъждовно време, точно на пешеходната пътека за икономическия техникум(бившето училище Васил Левски се образува малко езерце и учениците, а живеещите по улиците Вардар и Гурко трябва да преминават с ботуши. Мисля да започна бизнес от двете страни по една ромка(хем ще помогна на бюрото по труда) ще раздава ботуши и ще събира такса :)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди