изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:55 EEST
Най-малко 100 души са ранени при железопътната катастрофа в САЩ    
По света Лос Анжелис. Най-малко петима души са загинали и поне 100 са ранени, след като два пътнически влака на компания Metrolink са дерайлирали в предградие на Лос Анжелис, съобщава телевизия Би Би Си.

В близост се виждат преобърнати вагони на влак на компания Union Pacific. Телевизиите CNN и Би Би Си излъчват кадри на живо, на които се вижда издигащ се над останките от влаковите композиции дим. АП съобщава, че на мястото работят над 300 пожарникари. Пристигнали са 35 линейки. Предполага се, че под останките на влаковите композиции има затиснати пътници. Телевизия Би Би Си съобщава, че по непотвърдена информация единият от влаковете е пресякъл коловоза, по който се е движела другата влакова композиция. При сблъсъка са били ударени вагони, намиращи се на околните коловози. Локомотив на Union Pacific се е преобърнал при сблъсъка. Хеликоптери кръжат над мястото на катастрофата. Пострадалите пътници се извличат изпод смачканите вагони и получават първа помощ на опънати в близост платнища. След това тези, чието състояние е по-сериозно, се откарват в намиращи се в близост до инцидента. Катастрофата е станала около 06.00 ч. сутринта местно време.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Най-малко 100 души са ранени при железопътната катастрофа в САЩ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди