изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:58 EEST
Японците откриха нов начин за обяснение в любов    
Любопитно

  Вие сте прекалено срамежливи, за да кажете на някого “Обичам те”? Японците вече намериха разрешение на този проблем чрез езика на цветята и то в буквалния смисъл. Това може да стане благодарение на бобено зрънце, което разкрива специално гравирано любовно послание, когато порасне.



Вторият по големина японски производител на играчки Takara ще пусне подаръка на пазара от 10 февруари, едва няколко дни преди Св. Валентин. Подаръкът ще представлява съд, пълен с малко вода, пръст и разбира се в него ще е и самото зрънце, което ще разкрие посланието си на петия ден от посяването си.

Посланията са общо шест, като две от тях са “Обичам те” и “Желая ти много късмет”. Някои от посланията са дори на френски, например “Се ла ви” (“Това е животът”), тъй като той се смята за езика на романтиката.

Продуктът ще се продава под търговската марка "Ma Mail", като според фирмата производител това ще е новият начин да признаеш чувствата си на тези, които обичаш.

Друг голям японски производител на играчки Tomy предлага своя версия на продукта, като тяхното послание е скрито в яйце, което се “разтваря” няколко часа, след като е поставено във вода.

“Важен е моментът на изненадата, защото получателят на подаръка не знае какво послание ще се появи, след като яйцето се разтвори”, обясняват от Tomy.

От двете компании очакват да продадат през настоящата година един милион растения. Цената на "Ma Mail" е между 700 и 800 йени, или между 5 и 6 евро.

http://www.dnes.bg
var win= null; function PopUpWindow(mypage,myname,w,h,scroll,resizeable){ var winl = (screen.width-w)/2; var wint = (screen.height-h)/2; var settings ='height='+h+','; settings +='width='+w+','; settings +='top='+wint+','; settings +='left='+winl+','; settings +='scrollbars='+scroll+','; settings +='resizable='+resizeable+','; win=window.open(mypage,myname,settings); if (win.opener == null) { // for Nav 2.0x win.opener = self // this creates and sets a new property } if(parseInt(navigator.appVersion) >= 4){win.window.focus();} }
 


Сходни връзки

Японците откриха нов начин за обяснение в любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди