изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:20 EEST
ЯНКО СОКОЛОВ - С ШАНСОВЕ ЗА УЧАСТИЕ НА ЕВРОПЕЙСКО    
СпортЯнко Соколов може да стане първият състезател на клуб "Самурай", които да участва на европейско първенство. Тази събота и неделя той ще се яви на преборване в столицата за мястото в кат. до 65 кг в дисциплината "кумите".

Янко Соколов може да стане първият състезател на клуб "Самурай", които да участва на европейско първенство. Тази събота и неделя той ще се яви на преборване в столицата за мястото в кат. до 65 кг в дисциплината "кумите". Ако Соколов успее да надделее над преките си конкуренти, той ще представя страната ни на европейското първенство за юноши старша възраст. Шампионатът на Стария континент е през февруари в Солун. Досега най-големия спортен връх, който е изкачил 18-годишният възпитаник на сенсей Димитър Христов и сенсей Ивелин Керанов, е балкански шампион за 2003 година. Титлата той спечели през 2003 година в Скопие. Тогава Соколов триумфира в дисциплината "ката", а сега в своята възрастова група е сред най-добрите състезатели в България в дисциплината "кумите". Янко Соколов е и единственият състезател на клуб "Самурай", който е намирал място в престижната класация на общината за десетте най-добри спортисти на Добрич.       
 


Сходни връзки

ЯНКО СОКОЛОВ - С ШАНСОВЕ ЗА УЧАСТИЕ НА ЕВРОПЕЙСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди