изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:16 EEST
Известна фирма за бельо изпрати подаръци на претендентките за Оскар    
ЛюбопитноЧасове, след като станаха известни номиринаните за Оскар за най-добра женска роля, известна фирма за бельо изпрати подаръци на претендентките. Всеки от петте комплекта струва по 15 хиляди долара.

Символично или не, но подаръкът се нарича "Комплект за оцеляване за Оскарите". Анет Бенинг, Каталина Сандино Морено, Кейт Уинслет, Хилари Суонк и Имелда Стонтън получиха по една розова кожена чантичка, в която има секси черно бельо, парфюм, червило и две брошки със сапфири и диаманти.

Жестът си струва като инвестиция. В края на краищата една от тези дами ще застане в светлината на прожекторите в звездната нощ.

Това обаче е само началото. Сега започва Великото ухажване на дамите - по-голяма степен, и господата от киното - в по-малка. Всички те ще бъдат обсипани с предложения за тоалети, бижута за милиони долари и естествено - всевъзможни процедури и услуги в подкрепа на естествената красота.

В замяна светът на модата, бижутерията и козметиката получава достъп до многомилионна телевизионна аудитория. http://www.btv.bg
 


Сходни връзки

Известна фирма за бельо изпрати подаръци на претендентките за Оскар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди