изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:30 EET
ОЩЕ ПО ТЕМАТА БТК    
КоментариПринуждават служителки на компанията в Добрич да напуснат след странни психотестове

Твърде странни психотестове трябвало да решават служителките от Телефонните каси в добричкото подразделение на телекома по искане на новия собственик "Вива Венчърс", научи НДТ. Общо 20 били въпросите и сред тях  имало и такива от рода на "Вярвате ли в Бог", "Вярвате ли в любовта". Това са съвсем лични неща и едва ли са от важно значение за обслужването на клиентите, коментират притеснените служителки. Едно от изискванията, които били посочвани като предимство още от собствениците на компанията било владеенето на английски език. Едва ли им е необходимо, за да могат да приемат плащането на пенсионерите от Добрич. Касиерките са изпратили жалби до господин Уйлям Ейлуърд, изпълнителен директор на БТК и до двата синдиката КНСБ и "Подкрепа". В тях питат за името на фирмата, автор на въпросите в теста, колко точки трябва да получат, за да останат на работа, както и този странен тест ли ще натежи пред дългогодишната професионална работа с клиенти в телекома. По всяка вероятност нито една от 10-те служителки на телефонните каси в Добрич не е издържала психотеста, защото всички са помолени да подадат доброволно молби за напускане, за да не бъдат съкратени.
От два дни добруджанци се изумяват и от анархията в комуникирането с телефони 144 и 130, тъй като както НДТ писа, те са пренасочени и се обслужват от Варна. Двете служби са закрити в Добрич. Единадесетте служителки от "Телефонни услуги" са в отпуск. Читатели алармираха, че варненските телефонистки им дават грешни телефони, не знаят точните адреси на фирмите. На всичкото отгоре твърдят, че няма вестник "Нова Добруджанска трибуна", няма радио "Добруджа", няма Техникум по икономика, няма Художествена галерия. От подразделението на БТК в Добрич никой не смее да даде информация по скандалите, тъй като от София им е заявено, че информация за телекома се дава само от пресцентъра в столицата. В ефира на местното радио "Добруджа" шефът на пресцентъра на компанията призна, че има проблем с услугите в Добрич и обеща, че до края на седмицата ще се постараят да го решат. Едва ли обаче от София си дават ясна сметка какви загуби търпи бизнесът на Добрич от факта, че варненските телефонистки не знаят къде се намират нашите си фирми.
 


Сходни връзки

ОЩЕ ПО ТЕМАТА БТК | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КВ. МЛАДОСТ ЗАПРИЛИЧА НА СМЕТИЩЕ
Автор: Anonymous да 2005-10-02 @ 11:08 EEST

      Пред 46 бл. навсякъде вече е пълно с ошпадъци от бита.

 Поради нередовното извозване на отпадаците контейнерите се препълват и днес служители на фирмата която извозва отпадаците изсипаха половината смет на земята и без да я приберат си тръгнаха. До кога ще продължава така.        ОТ 46 БЛ.                                                 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА БТК
Автор: Anonymous да 2005-12-07 @ 09:29 EET
еее вечно сте недоволни!не стига че работите там понеже имате връзки а не професионални качества ами и сте безочливи.направете път на младото поколение ,което знае включая и английски.какво за пенсионерите-искате да кажете че тях само обслужвате така ли?и за това вечно опашки за плащания при вас защото сте професионалити аааааа

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди