изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 16:35 EEST
СЪСТЕЗАТЕЛИ НА "ЛОКОМОТИВ - НАДИН" ЩЕ ИГРАЯТ ЗА "ДОБРУДЖА"    
СпортПродължава подготовката на добричките хандбалисти за втория дял от първенството на "А" група. Под ръководството на президента на клуба Георги Андреев те тренират всяка вечер в зала "Русалка".

Продължава подготовката на добричките хандбалисти за втория дял от първенството на "А" група. Под ръководството на президента на клуба Георги Андреев те тренират всяка вечер в зала "Русалка". От заниманията отсъстват състезателите на варненския "Локомотив - Надин", които през есента играха като преотстъпени с екипа на добруджанци. От Г. Андреев научихме, че е постигната договореност Гино Богданов, Борислав Борисов, Димитър Ангелов и Христо Атанасов да продължат да се състезават за добричкия тим. Що се отнася до Димитър Пламенов, стана ясно, че може да се завърне в "Локомотив - Надин". Той направи много силни мачове през есента и е възможно шефовете на "железничарите" да си го приберат, за да помогне на отбора в преследването но голямата цел в първенството - спечелването на златните медали. Президентът на добричкия клуб сподели, че в средата на февруари нашите хандбалисти ще проведат първите си контроли. Както вече писахме, мачовете от първия пролетен кръг са на 26 февруари.
 


Сходни връзки

СЪСТЕЗАТЕЛИ НА "ЛОКОМОТИВ - НАДИН" ЩЕ ИГРАЯТ ЗА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди