изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:11 EEST
Времето през февруари    
Времето Средната месечна температура през февруари ще е с 1-2 градуса по-висока от нормалната, съобщи метеорологът от БАН ст.н.с. д-р Латин Латинов.

През първото десетдневие динамиката на атмосферната циркулация ще намалее, а заедно с това и валежите. Облачността по-често ще бъде разкъсана. Превалявания се очакват в началото на десетдневието и около 6 февруари. През второто десетдневие най-голяма вероятност за превалявания има в началото на десетдневието и около 17 февруари. Сравнително топло се очаква да бъде около 14 февруари. През третото десетдневие времето ще бъде променливо. Превалявания и временно понижение на температурите ще има около 23 февруари и в края на месеца. Броят на облачните дни през февруари ще бъде около 10, а на слънчевите -около 6 дни. Броят на дните с валеж ще бъде между 2 и 5. Най-високите температури през месеца в повечето райони ще бъдат между 16 и 21 градуса, а най-ниските - предимно между минус 12 и минус 7 градуса. Информацията е на агенция БТА.
 


Сходни връзки

Времето през февруари | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди