изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:06 EET
Виждам Симеон или Стефан Софиянски като премиер на едно коалиционно правителство, каза Димитър Попов    
ПолитикаСофия. България се нуждае от едно силно коалиционно правителство, което да разполага с обща воля в момента.

Дори ако една политическа сила спечели 60% от гласовете на изборите , то трябва пак да направи коалиционно правителство. Това каза в предаването “Студио България” на радио Нова Европа Димитър Попов, министър-председател на България в периода 1990-1991 г. Според него в тази коалиция могат да влязат представители както на БСП, така и на НДСВ, ДПС, на центристките политически сили и на десницата.
Аз виждам сегашният премиер или Стефан Софиянски като бъдещ премиер на едно такова широко коалиционно правителство, каза още той.
Димитър Попов категорично заяви, че преходът не е приключил, защото една от неговите предпоставки е силна средна класа ,но обстановката за тази средна класа не се е разгърнала и тя политически не съществува. Тя трябва да е рожба на прехода, но той още не е завършил, добави той.
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Виждам Симеон или Стефан Софиянски като премиер на едно коалиционно правителство, каза Димитър Попов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди