изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:23 EEST
БЮЛЕТИН НА МВР    
НовиниБюлетин на МВР от 29 януари

Плевен. Поредна полицейска операция за противодействие на наркоразпространението е проведена вчера в областния град. При претърсването на 21-годишен младеж пред жилищен блок в комплекс “Дружба” криминалистите от РДВР и плевенското Първо РПУ намерили пликче с 20 топчета светлокафяво прахообразно вещество. Полевият тест дал реакция, характерна за хероин. Предстоят експертизи на иззетото вещество. За изясняване на случая 21-годишният притежател на наркотика и двамата му спътници /на 22 и 19 години/ са задържани в Окръжната следствена служба в Плевен. Образувано е следствено дело.
39 и 34-годишен са пострадали при пожар в гр. Пордим вчера. Инцидентът станал в жилище в града, докато двамата мъже ремонтирали пълна газова бутилка. Изтекъл от нея газ се възпламенил, а двамата “майстори” пострадали при опита да потушат огъня. Те са получили изгаряния по ръцете и лицата. Настанени са в болница, без опасност за живота.

Варна. Около 4,30 часа тази сутрин е възникнал пожар в лек автомобил “Фолксваген Пасат”, паркиран пред блок във варненския квартал “Младост”. Колата, собственост на едноличен търговец, е била стопанисвана и управлявана от общинския председател на СДС-Варна, уточняват от РДВР. Изгоряло е купето на фолксвагена. От пламъците са нанесени незначителни щети и на паркиран в съседство автомобил. Преди час е приключил огледът на мястото на инцидента. Продължава работата по изясняването на причините.

Разград. 76-годишна жена била открита починала в дома си в града около 22 часа снощи. При първоначалния оглед са открити следи от насилие. По случая за 24 часа в следствения арест е задържан синът на жертвата, на 47 години. Тялото е предадено за аутопсия. Работата по изясняването и документирането на случая продължава. Образувано е следствено дело.

Стара Загора. Бързи полицейски производства срещу почерпени шофьори са образувани в Казанлък и Стара Загора. Около 2.40 часа вчера полицейски екип спрял Р.И.(27) от Казанлък с лек автомобил “Опел Астра”. Установено е, че концентрацията на алкохол в кръвта му е 1,84 промила. Към 23.30 часа същата нощ отново в Казанлък служителите на реда са заловили З.К.(38). Мъжът управлявал "Рено 9” по ул.”Стара планина”, с концентрация на алкохол в кръвта 2,02 промила.
Вчера около 3.20 часа в Стара Загора полицейски екип спрял 28-годишния  К.В. на бул. “Руски”. Тестът показал, че шофьорът седнал зад волана на "Фолксваген Джета” с алкохолно съдържание в кръвта 2,73 промила. Около 4.10 часа същата нощ полицаи заловили Б.Г.(33) от гр.Стара Загора, който карал "Фолксваген Поло” по ул.”Любен Каравелов”, с концентрация на алкохол в кръвта 2,14 промила.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА МВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди